dissabte, 20 de gener del 2018

CIRCUIT II CRONO EXTREM BTT

Ja tenim el track de la CRONO EXTREM 2018, aquí teniu l'imatge i el perfil altimètric, 5,8km i 190m de D+, alguns valents ja hi han donat unes quantes voltes i el temps el tenim en 20min, pels que voleu començar a fer series ja teniu el segment penjat a STRAVA, adjuntem l'enllaç.

Com podeu veure en el lateral del nostre blog i tenim el reglament, us recomono que el llegiu, així tindreu tota la informació necesaria per saber el funcionament de la cursa!

II CRONO EXTREM BTT ROSES


Ja tenim aquí la II CRONO EXTREM BTT DE ROSES i la I MINIEXTREM BTT ROSES organitzada pel grup Ximplets de Roses; amb la col·laboració  del CCRoses i el CCVilajuiga; i el suport de l'Ajuntament de Roses. Amb aquest canal i mitjançant la nostre pàgina de facebook, anirem actualitzant totes les dades que necesiteu per què el dia 4 de Març ho tingeu tot preparat!


Ja us podem avançar que la prova serà el dia 4 de Març a les 9h en el municipi de Roses, es una prova de resistència de 4h de durada on el participants hauran de realitzar el màxim de voltes possibles. La prova es pot disputar en categoria individual (masculí i femení) o per parelles (masculí/femenií/mixte).

El circuit tè una distància de 5,8km i 200m de D+, ja podeu anar resrvant la data!

Pel que fa a la I MINIEXTREM BTT DE ROSES, és una prova destinada a nens de 5 a 14 anys, on aquesta prova entra dintre el calendari de la Federació Catalana de Ciclisme. Aquest recorregut té una distància de 1km i   35m de D+ per volta i l'hauran de disputar en parelles.